keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Eukanuba -testaus Hopottajat


Pääsin Hopottajat-palvelun kautta testaamaan Eukanuba-koiranruokaa.
Merkki on nimenä tuttu mutta en ole sitä itse ostanut. Koiramme on nykyään aika vaativainen, tai sanoisinko nirso ruuan suhteen ja näyttää osaavan valikoida niin sanotusti jyvät akanoista. Syö siis esimerkiksi mieluummin voita ja margariini ei kelpaa lainkaan.
Koiramme kyllä alkuvuosina söi reippaasti pelkkiä nappuloita, mutta jossakin vaiheessa taisi kiintiö tulla täyteen ja alkoi vaatia jotakin muuta niiden kanssa. Siitä lähtien on raksujen joukkoon lisätty kotiruokaa. Nyt sitten ongelmana on se, että koira ei kovin helposti syö pelkkiä nappuloita. Leikittäessä nappulat kyllä kelpaavat ja jos vaan jaksaa yksitellen niitä kädestä syöttää niin sekin sopii vallan hyvin, koiralle siis.

Koska tuote on meillekin ihan uusi, laitan kopsuna tähän infoa tuotteesta, jotta en sano mitään väärää.
Nivelten hyvinvointia ja painonhallintaa yhdessä ja samassa tuotteessa. Soveltuu sekä iäkkäille, että nuorille nivelongelmista kärsiville koirille. Pääraaka-aine kuivattu kana ja kalkkuna. Mukana myös hammaskiven muodostusta ehkäisevä ainesosa, vatsan toimintaa edistävät prebiootit ja turkin hyvinvointia edistävät omega -rasvahapot. 

Koirallamme on ollut ongelmia nivelten jäykkyyden kanssa. Ongelma ilmeni joku vuosi sitten uimisen jälkeen. Takapää alkoi jumittaa, ja jos koira on pitkään makuultaan ja lähtee siitä liikkeelle niin saattaa jonkin aikaa ontua takajalkaansa.
Tämä testauksessa oleva koiranruoka on myyjän mukaan heidän liikkeensä paras tuote ja hän lupasi, että tuote oikeasti auttaa nivelten ongelmiin. Siispä todella mielelläni ja mielenkiinnolla aloitan tämän testijakson. Ja varmasti myös koirakin kiittää jos saisi apua jäykkiin niveliinsä.

Nappulat eivät sisällä väriaineita, eikä niihin ole lisätty keinotekoisia maku-, säilöntä-,  tai täyteaineita. Ne ovat kooltaan tasakokoisia, n. 1,5 cm läpimitaltaan, eli ei kovinkaan suuria, muttei liian pieniäkään. Pussissa on järkevä vetoketjusysteemi, eli pussin saa kiinni ja auki helposti ja vaivattomasti. Näin ruoka säilyy hyvänä omassa pussissaan eikä sisällölle tarvitse etsiä vaihtoehtoista sijoituspaikkaa. Ison pussin koko on n. 12,5 kg ja pieni on kooltaan n. 2,5 kg.
Eukanuba Daily Care -sarjan tuotteita voi ostaa lemmikkien erikoisliikkeistä sekä Kodin Terroista. 

Tämä tuote, jota testaamme on Sensitive Joint - nivelongelmiin.
Sarjaan kuuluu lisäksi kolme muuta, eli
Sensitive digestion - ruuansulatusongelmat ja vatsan toimintahäiriöt
Sensitive skin - Iho-ongelmat 
Overweight/ Sterilized - painonpudotus.



Olen Hopottaja - testaan ja arvioin tuotteita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille.
Testauksesta ei maksata korvauksia.
Hopottajana toimiminen on mukavaa, helppoa ja vapaaehtoista. Kampanjat ovat pääsääntöisesti maksuttomia mutta maksullisiin kampanjoihinkin liittyminen on täysin vapaaehtoista.
Suosittelukoodini on: HOP5794


Suvinbloggaukset2015


0 kommenttia:

Lähetä kommentti