torstai 25. kesäkuuta 2015

Golden Eagle hopotus 06/15


Testaus on suoritettu ja nappulat mutusteltu. Eihän tuo pussikokokaan kauaa piisaa kun koiralla kuitenkin painoa 60-70kg ja säkäkorkeutta saman verran. Kyseessä siis 2kg säkki. Saatavilla näitä Golden Eagle/Farm -nappuloita on myös isompi 10kg säkki. 
Nappulat eivät olleet niin suosittuja kuin olisin ajatellut tai toivonut. Ainahan sitä toivoisi, että testattava ja arvioitava tuote olisi mahdollisimman hyvä koska mieluummin sitä antaa hyvää palautetta. Tuotteessa sinällään ei tietenkään ollut mitään vikaa. Ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet on tarkasti laskettu ja määritelty. Raaka-aineisiin on panostettu ja tuotefilosofiat ja arvot ovat kohdillaan. Ainoastaan se harmitus tuotteessa oli, ettei koira ollut siitä sen kiinnostuneempi kuin markettien merkeistä. Toisaalta koiramme ei juurikaan enää nykyään ole kiinnostunut minkäänlaisista nappuloista - sellaisenaan, vaan syö ruokansa aina jonkun lisukkeen kera. Ja yleensä se lisuke on raaka jauheliha tai kotitekoiset, ihmisiltä ylijääneet, ruoat.


P.S. Pussin kyljessä näkyvät numerot kertovat tuotteen sisältämän valkuaisen ja rasvan määrät prosentteina.

Olen Hopottaja - testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille. Testaamisesta ei makseta korvausta, testaaminen on ilmaista, lukuunottamatta maksullisia kampanjoita. Liittyminen ja osallistuminen on vapaaehtoista.

P.S. Suosittelukoodini on HOP5794 jos innostut lähtemään mukaan!

Mitenkäs teillä? Onko tuote/merkki tuttu?
Millaisella ruokahalulla teillä syödään?


0 kommenttia:

Lähetä kommentti