sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Golden Eagle - Hopotuskampanja





















Golden Eagle - Hopotuskampanja on nyt vihdoin saatu käyntiin. Tänään avasin testaukseen saapuneen nappulapussin ja maistatin uutuustuotetta koiralle. Varovaisesti hän vielä maisteli, mutta karvakamu olikin hieman apealla päällä kun osa isäntäväestä oli reissussa. Eiköhän ruoka ala taas maistua kun kotitilanne normalisoituu. 

Nappulat ovat kooltaan pieniä, ja sopivat näin ollen kaikenkokoisille koirille. Rakenne ja tuoksu ovat samankaltaisia kuin vastaavissa muissakin koiran kuivamuonissa, lihaisa ja mausteinen, rakenne kova.
Luultavasti koiramme syö nappulat joko kotiruoan tai raa'an jauhelihan kera kuten normaalistikin. Nappulat eivät useinkaan kelpaa sellaisenaan, paitsi leikin tai koulutustilanteen parissa.


Golden Eagle Holistic Tuoreliha Formula on ruokasarja, jossa on runsaasti lihaa, eikä lainkaan viljatuotteita. Makuvaihtoehtoja on kolme: Farm, Wild ja Ocean. Me testaamme ankkaa ja kalkkunaa sisältävää ruokaa. Nämä nappulat sopivat hyvin myös allergioista kärsiville koirille. Meillä ei koira kärsi allergioista, mutta muutoin hän on tarkka siitä mitä syö. Jos hänelle antaa margariinilla päällystetyn leivän, niin hän ei suostu syömään sitä, mutta voin kera leipä menee hurulumpsis.

Jatkamme testailua kuun loppuun ja katsotaan sitten miten ruoka on maistunut ja onko sillä ollut vaikutusta koiran fyysiseen kehoon.


Olen Hopottaja - testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille. Testaamisesta ei makseta korvausta, testaaminen on ilmaista, lukuunottamatta maksullisia kampanjoita. Liittyminen ja osallistuminen on vapaaehtoista.

P.S. Suosittelukoodini on HOP5794 jos innostut lähtemään mukaan!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti