tiistai 3. heinäkuuta 2012

God Morgon - Bifido


Testauksessa tällä kertaa God Morgon - Bifido -juomat.
Omena- ja appelsiinitäysmehut.




God Morgon® BIFIDO Mieto Omena on mieto, hedelmälihaa sisältävä omenatäysmehu, joka sisältää hyödyllisiä bifidobakteereita. Mieto Omena on herkullisista punaisista, vihreistä ja keltaisista omenoista puristettua täysmehua. 


God Morgon® BIFIDO Mieto Appelsiini on mieto, hedelmälihaa sisältävä appelsiinitäysmehu, joka sisältää hyödyllisiä bifidobakteereita. Mieto Appelsiini –täysmehu on puristettu huolellisesti valituista, lähellä päiväntasaajaa kasvavista appelsiineista. Päiväntasaajan tasainen lämpötila rajoittaa hedelmähapon muodostumista appelsiineissa ja tekee niistä puristetuista mehusta mietoa ja vähähappoista. 


...Omia kommentteja...

Appelsiinimehussa on runsaasti hedelmälihaa mukana, mikä minusta on plussaa! Maku on mieto, voisi olla voimakkaampi, mutta tällaisenaankin varsin oiva vaihtoehto.
Omenamehussa olisi voinut olla hieman vähemmän sokeria. Maultaan hyvin mieto. Aikalailla perus omenamehun tyyppinen juoma.






Toimin hopottajana, eli testaan tuotteita ja raportoin niistä eteenpäin, jotta muutkin saavat hyödyllistä tietoa uusista tuotteista.
www.hopottajat.fi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti