keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Relaksanttia - Hopotus


Relaxant-testaus on hyvässä vauhdissa!
Testailua päivittäin ja testimielessä myös välipäiviä, jotta saataisiin jonkinlaista varmuutta tuotteen tehosta.
Ihme kyllä, eroa on huimastikin, eli niinä iltoina kun rasvausta ei ole tehty on jalkoja särkenyt, ja taas voidetta käytettäessä kivut ovat vähentyneet.

Lapsen kohdalla kyse voi olla osittain myös ns. lumevaikutuksesta, eli kun lasta ja hänen vaivaansa hoidetaan, se saa heti aikaan tunteen, että kivut poistuvat tai ainakin vähenevät.
Mutta onhan se mukava tunne, kun toista hierotaan. Voide tuntuu hierottaessa lämmittävältä ja se on tuoksultaan rauhoittavan lempeä.

Voide tuntuu pysyvän iholla pidemmän aikaa. Kun sen illalla jalkoihin levittää, tuntuu iho vielä aamullakin nahkealta, mutta ei ikävällä tavalla.
Voide on helposti levitettävää ja imeytyy hyvin, mutta silti se tuntuu raskaalta, sen huomaa esimerkiksi siitä, että pulloa pumpattaessa saa käyttää normaalia enemmän voimaa.

Tuotekuvaus
Relaxant Lihastenrentouttaja on tarkoitettu rasituksesta kipeytyneiden niskojen, hartioiden ja lihasten hierontaan. Se nopeuttaa särkevien lihasten rentoutumista, vilkastuttaa niiden aineenvaihduntaa ja vähentää suonenvetoja. Toimii myös tehokkaana täsmähoitona lasten kasvukipuihin. Voidetta hierotaan suoraan kipeälle alueelle tarvittaessa useita kertoja päivässä usean päivän ajan. Fysioterapeuttinen valmiste, joka tukee kehon omien korjaus- ja huoltojärjestelmien toimintaa. Miedosti mesiangervolle tuoksuva voide ei sisällä lisättyjä hajusteita. Imeytyy hyvin eikä värjää vaatteita.

Vaikuttavat yrtit: mesiangervo*, väinönputki*, kataja*, turve* (* = luomu)

Lisätietoa löytyy:

Olen Hopottaja - testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille.
Hopottaminen ja liittyminen on maksutonta.
Tervetuloa mukaan
jos tuotetestaukset kuulostavat mielenkiintoisilta!

t. Suvi the Hopottaja


0 kommenttia:

Lähetä kommentti