maanantai 20. lokakuuta 2014

Hopokampanja - MyllynParas


Hopottajana pääsin testaamaan MyllynParas voitaikinataskuja.
Makeaksi täytteeksi valitsin kerman, suklaan ja banaanin ja suolaiseen versioon laitoin munavoita väliin. Ovat siis vähän kuin pasteijoita.
Taikina on hyvänmakuista ja plussaa se, että taikinassa on todellakin käyetty voita, ei margariinia.

Myllyn Paras Voitaikinatasku on ensiluokkaisesta voitaikinasta valmiiksi muotoiltu taskumallinen leivonnainen. Paistovalmis raakapakaste. Pakkauksessa 10 taikinataskua, yksittäisen taskun mitat taitettuna n. 100 x 75 x 4,5 mm.

Ainekset: Vehnäjauho, voi (maidosta) 34 %, vesi, suola, happamuudensäätöaine (E334).

Tuote sopii hyvin kiireisiin hetkiin kun tarjottavaa täytyy saada nopeasti. Taskut on muotoiltu valmiiksi muotoonsa, sinun tarvitsee vain paistaa ne. Itse paistoin n. 200 asteessa 10-15minuuttia. Riippuu uunin tehosta, että mikä aika ja lämpötila on sopiva.
Nämä voi myös paistaa valmiiksi edellisenä iltana ja täyttää tarpeen mukaan seuraavana päivänä. Jääkaapissa säilyvät hyvin, eivätkä kovetu. Halutessaan ne voi lämmittää uunissa tai mikrossa uudelleen, mutta toisaalta moni täyte vaatii jäähtyneen taskun, ettei täyte juoksetu.

Myllyn Paras Voitaikinatasku maksaa n. 3,00-3,40 € ja niitä löytää kaikista Stockmann -tavarataloista sekä hyvin varustelluista Prismoista, S-marketeista, Citymarketeista ja K-supermarketeista.

Olen Hopottaja, eli testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita.
Hopottaminen ja hopottajaksi liittyminen on ilmaista.
Tässä kampanjassa testailen Myllyn paras voitaikinataskuja.


Suvi


0 kommenttia:

Lähetä kommentti