perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hopotus - Suklaataikina MP


Testaan Hopottajana Myllyn Paras suklaataikinaa.

Kokeilin leipoa taikinasta juustokakun pohjan.
Ohjeen mukaan taikina taputellaan käsin vuoan pohjalle mutta itse koin helpommaksi kaulita taikinan ohueksi levyksi leivinpaperin päällä ja nostamalla kaulitun taikinalevyn vuokaan.

Paistoin pohjaa vajaat 10 minuuttia ja uunista tultuaan taputtelin pohjan lituskaiseksi. Pohja nimittäin kohosi uunissa melkoisesti menettäen samalla ryhtinsä.
Taikina oli kuohkeaa kypsänä ja lämpöisenä.

Valmistettuani täytteen kaadoin sen kypsän ja jäähtyneen pohjan päälle ja pakastin kakkua parisen tuntia, jonka jälkeen siirsin kakun vielä hyytymään ja oleentumaan jääkaappiin.

Leikatessa kakkua siitä oli todella vaikea saada palaa irti. Ei edes järeällä puukolla meinannut saada siistiä palaa. Suklaataikina muuttui jäähdyttyään todella kovaksi ja vaikeasti käsiteltäväksi.

Taikina sisältää melko reilusti suklaahippusia ja -muruja ja taikinan maku onkin luonnollinen ja aito. Ainoastaan tuo taikinan kovuus paiston jälkeen on mielestäni pieni miinus.

Olen Hopottaja, eli testaan ja arvioin tuotteita ja palveluja.
Hopottaminen ja hopottajaksi liittyminen on ilmaista.
Tässä kampanjassa testaan Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa.


Suvi

P.S. Suosittelukoodini on HOP5794 jos innostuit lähtemään mukaan!








0 kommenttia:

Lähetä kommentti