sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Keijuriinin idea ja arvot


"Keijuriini on lisäaineeton, säilöntäaineeton, vitaminoitu ja vähälaktoosinen. Keijuriini on myös niin maukasta, että sille on annettu jopa Makutakuu."


Yllämainitut asiat ovat kyllä ehdottomasti plussaa ja hyvä markkinointitapa, varsinkin kun nykyään ollaan kovasti palaamassa alkukantaiseen elämäntapaan, luomuun ja hyviin raaka-aineisiin.
Lisäaineita vältetään yhä enemmän. 






Voi (35 %), kasviöljyt (rypsiöljy 27 %, camelinaöljy 5 %), vesi, suola (1,2 %), luontaiset aromit, A- ja D-vitamiini. Rasvaa 60 %, josta kasvirasvaa 32 % ja maitorasvaa 28 %.




Voi (42 %), kasviöljyt (rypsiöljy 36 %, camelinaöljy 6 %), kirnumaito, suola (1,2 %), A- ja D-vitamiini. Rasvaa 75 %, josta kasvirasvaa 42 % ja maitorasvaa 33 %.






0 kommenttia:

Lähetä kommentti