tiistai 12. kesäkuuta 2012

ThermaCELL®


ThermaCELL® on hyttyskarkotin, joka myös toimii! Se karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. Hyttyskarkotin karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti!

ThermaCELL® toimii pienellä nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Hyttyskarkottimen vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini, joka on tehokkain tunnettu hyttyskarkote. Lämmitettäessä torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Tehoainemäärät ovat pieniä – ne eivät tapa hyttystä, mutta karkottavat ne erittäin tehokkaasti. Ainea on täysin vaaraton ihmiselle ja eläimille. 


TEHOAA MYÖS HIRVIKÄRPÄSIIN!
Hirvikärpäset ovat iljettäviä uusia tuttavuuksia Suomen metsiin. Näihin ei aiemmin ole tehonnut mikään. ThermaCELL® tehoaa ainoana tutkittuna myös hirvikärpäsiin! Testaa ja ylläty!

KÄYTTÖVINKKEJÄ:
  • Ihanteellinen ratkaisu useaan käyttökohteeseen, kuten pihoille, terasseille, sienestykseen, marjastukseen, veneilyyn, kalastukseen, retkeilyyn, patiolle.. kaikkialle, missä hyttyset vaivaa!
  • Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa.
  • Yhdellä kaasusäiliöllä laite toimii noin 10 tunnin ajan.  Karkotinmatto antaa suojan n. neljä tuntia. Täyttöpakkauksia voi ostaa edullisesti jälleenmyyjiltä. 




0 kommenttia:

Lähetä kommentti