maanantai 2. kesäkuuta 2014

Del Monte -kampanja - Hopottajat




Hopottelen tällä kertaa Del Monte -smoothieita. Smoothieita, jotka ovat jäätelön muodossa.
Makuina raikas ja makea mango sekä kirpeän pirteä vadelma.
Oma suosikkini vaihtui lennossa, koska ajattelin sen olevan tietenkin ihana vadelma, mutta maisteltuani huomasinkin pitäväni enemmän mangosta. Ehkäpä syynä on se mangon makeus, vadelmasta jää hieman puisevampi jälkimaku. Ja oma makuaistini tuntuu olevan tällä hetkellä niin tarkka, että jopa se puutikun maku jää ikävästi tuntumaan suuhun. 
Mutta voihan tuon jäätelön tuosta puikon päästä ottaa irti ja laittaa vaikka lautaselle. Mietin jo sitäkin, että sulattaisin kumpaistakin hetkisen, laittaisin molemmat blenderiin ja jäitä sekaan :)

Maidottomassa smoothiepuikossa yhdistyy jäätelön ja smoothien parhaat ominaisuudet, eikä vastaavaa tuotetta ole ennen markkinoilla ollut. Del Monte Smoothien suutuntuma on pehmeän jäätelömäinen, eikä lainkaan hileinen kuten sorbetissa tai mehujäässä. Makuvaihtoehtoina makea mango sekä raikas vadelma. Del Monte Smoothiet sisältävät jopa 25-30 % aitoa marjaa tai hedelmää, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ne ovat täysin laktoosittomia.

Mielestäni nämä kyllä muistuttavat aika paljon sorbettia, koska se ei mielestäni ole lainkaan rakeista. Riippuu tietysti miten se on tehty ja kuka sen on valmistanut.
Mutta en ala väittelemään. Hyvää tämä on silti.
Suosittelen lämpimästi kaikille, joita tuote vähänkään kiinnostaa.

Toki hinta on aika muheva, jos miettii, että 3 puikon laatikko maksaa reilun 4euroa. Mutta toisaalta, irtojäätelönä ostettaessa nämä olisivat varmastikin sen 1,50e/kpl.

Pakkaus on houkutteleva ja jokainen jäätelö on yksittäispakattu herkulliseen kuoreensa.

Del Monte Smoothieita voit ostaa:
Del Monte Smoothiet löydät parhaiten isoimpien päivittäistavarakauppojen pakastealtaista monipakkausjäätelöiden kohdalta. Smoothiet myydään 3 kpl paketeissa.

Ja ne maksavat:
Del Monte Smoothiet maksavat
noin 3,99-4,99 € / paketti (3 kpl).
Itse huomasin, että paikallisessa K-kaupassa tuotteet olivat edullisempia kuin S-marketissa. Mutta varmasti riippuu paikasta mistä ostaa. Kannattaa vertailla hintoja! ;)

Olen Hopottaja - testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan viralliset raportit toimeksiantajille.





0 kommenttia:

Lähetä kommentti