tiistai 24. kesäkuuta 2014

Garnier-testiryhmä - The Miracle Cream


Pääsin Facebookin kautta mukaan Garnier-testiryhmään testaamaan uutuustuotetta
The Miracle Cream.

The Miracle Cream on 
kaunistava anti-age -voide, jonka koostumus vaikuttaa näkyvästi kaikkiin ikääntymisen merkkeihin sekä välittömästi että pitkäaikaisesti, kaikilla ihotyypeillä.

The Miracle Creamin koostumus vapauttaa levittyessään mikropigmenttejä, jotka tasoittavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. The Miracle Creamin ainesosat vaikuttavat ikääntymisen merkkeihin myös pitempiaikaisesti syvällä ihossa. Voide ehkäisee myös UVA- ja UVB-säteiden aiheuttamia juonteita ja tummia läiskiä.


Testaus on aloitettu ja kertaalleen olen kokeillut voidetta. Otin ennen-kuvan kasvoistani, jotta voin verrata muutaman käyttökerran jälkeen onko ihossa tapahtunut muutoksia.
Voide lupaa, että jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalta ja säteilevältä. Sen luvataan myös vaikuttavan ihon tuntuun - iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä.
Voide myös poistaa tai vähentää väsymyksen merkkejä.

Omat kokemukset tuotteesta:
- Hyvä, mutta voimakas tuoksu. Voi olla monelle liiankin voimakas.
- Voidetta oli helppo levittää, melko juoksevaa.
- Voiteen tuntu kasvoilla on voidemainen ja lämmittävä fiilis, mutta ei silti mitenkään liian raskas.

Nyt nukutaan yön yli ja katsotaan miltä kasvot näyttävät aamulla. Toivottavasti tuote on sitä mitä lupaa sillä heleyttä ja tasaisuutta ihooni kaipaankin, sekä sitä, ettei ihoni näyttäisi niin nuutuneelta.

Suvi


0 kommenttia:

Lähetä kommentti