torstai 18. syyskuuta 2014

Iskelmän testiryhmä - Efamol


Pääsin mukaan Iskelmän testiryhmään testaamaan Efamol 1000mg kapseleita.
Nyt sitten vain testaillaan ja tutkiskellaan millaisia vaikutuksia näillä on...

Suvi

15.10.14

Nyt on noin kuukauden verran testattu näitä helokkiöljykapseleita. Vielä en ainakaan ole huomannut minkäänlaisia vaikutuksia kehossani. Toisaalta imetys ja 3kk takainen synnytys voi osaltaan hieman vaikuttaa siihen, ettei tuotteen vaikutukset ole niin helposti nähtävissä.

Efamol on vahva Rigel-helokkiöljyvalmiste. Helokkiöljyssä on paljon välttämättömiä rasvahappoja erityisesti GLA:n eli gammalinoleenihapon muodossa. Nämä rasvahapot vaikuttavat oleellisesti ihon ja limakalvojen kuntoon sekä hormonitasapainoon.

Efamolin sisältämässä Rigel -helokkiöljyssä on 33 % enemmän GLA:ta. Monen vuoden tutkimus- ja jalostamistyön tuloksena on saatu helokkikukka, jonka siemenessä on luonnostaan korkeampi GLA -taso. Runsaampi öljy tarkoittaa pienempää päiväannosta. Rigel -öljy on patentoitu ja ainoastaan Efamolin ja Efalexin valmistajan käytössä. Efamolilla on tehty 25 vuoden aikana 500 kliinistä tutkimusta.

Uutta tutkimustietoa!
Efamol-jättihelokkiöljykapselit ehkäisevät ihon vanhenemista.

Sisältö:
Efamol sisältää Rigel jättihelokkiöljyä, jossa on runsaasti monityydyttymättömiä Omega-6 rasvahappoja sekä E-vitamiinia antioksidanttina rasvahappojen suojaksi. Efamolissa on erityisen paljon gammalinoleenihappoa (GLA).

Kapselin kuori on eläinperäistä gelatiinia, nautakarjasta. Gelatiini noudattaa EU:n vaatimuksia, joka takaa, että se on turvallinen BSE-näkökohdasta.

Käyttöalue: 
Kuiva, hilselevä, punoittava, kutiava tai herkistynyt iho. Ikääntyvän ihon joustavuus ja hyvinvointi. Hormonitoiminnan tueksi. Limakalvojen hyvinvointiin.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti