torstai 18. syyskuuta 2014

Testaus - Garnier BB


Testauksessa tällä hetkellä Garnierin BBcream.

Pari kokeilukertaa takanapäin, ja sanoisin tämän olevan hieman raskaampi vaihtoehto kuin esim. Garnierin Miracle cream, jota olen käyttänyt säännöllisesti.
BBcream jättää hieman raskaamman fiiliksen iholle, eikä iho tunnu kovinkaan kevyeltä.

Suvi

15.10.14

Muutaman viikon kokeilujakson jälkeen voin suositella tuotetta. Se on kelpo korvaaja meikkivoiteelle ja päivävoiteelle. Se sävyttää kevyesti, ei siis peitä ihon virheitä. Osa käyttäjistä laittaa tämän päälle vielä meikkivoiteenkin, mutta jos ihosi on suhteellisen neutraali, niin tämä on hyvä vaihtoehto tällaisenaan. Ei siis vaadi välttämättä edes puuteria. Ainakaan oma ihoani ei vaadi, vaikka muutoin onkin altis kiillolle.
Toisinaan huomaan hieman kireyttä ja raskasta fiilistä iholla, mutta pääsääntöisesti tuote tuntuu rennolta ja huomaamattomalta.
Se on helppo levittää päivävoiteen tavoin sormella. Ei tahraa eikä sotke.
Ja onhan tässä meikkivoiteen lisäksi hoitavat ominaisuutensa myös.

BB-voide perustuu all-in-one teknologiaan; tuote sekä hoitaa että peittää. Antioksidanttista C-vitamiinijohdannaista ja mineraalipigmenttejä sisältävä voide kosteuttaa ihoa 24 tuntia* ja antaa iholle kauniin ja heleän värin. Koostumus on hypoallergeeninen ja hajusteeton. SK 25 auttaa suojaamaan ihoasi auringon säteitä vastaan. Kaikki ihonhoitosi vaiheet ovat nyt yhdessä tuotteessa! Tuoteinfo: Levitä päivittäin hyvin puhdistetulle iholle. Voit tarvittaessa levittää toisenkin kerroksen saadaksesi peittävämmän tuloksen.Voide sisältää UV -filtterin. Iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta ja kosteutetulta, punoitus on näkyvästi vähentynyt. Ihon sävy on tasaisempi ja heleämpi.Hypoallergeeninen koostumus. Ei sisällä hajusteita.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti