tiistai 6. toukokuuta 2014

Apetit-hopotuskampanja


Tänään päätin kokeilla Kukkakaali-parsakaali gratiinia. Yrityksenä tehdä jonkinlainen vuokaruoka, joka kelpaisi lapsellekin. Hänellä on taas vaihteeksi kausi, jolloin mikään muu kuin puuro ei laske. Joten kokeilin laittaa kanaa vuoan joukkoon, mutta eipä maistunut lapselle.
Meille aikuisille kyllä oli passeli sapuska. Paistoin hunajamarinoituja broilerinsuikaleita ja lisäsin hieman Masala-mausteseosta ja lopuksi kermaa. Kaadoin kastikkeen uunivuokaan kasvisten sekaan ja annoin hautua ja kypsyä.
Maku oli hyvä. Ja taas tuli syötyä ateria ilman perunaa - vaikkakin söinkin pari ruisleipää ohessa.


Nämä Apetit-gratiinit ovat helppo tapa valmistaa maukasta ruokaa, ja mielikuvitusta käyttämällä näistä saa monenlaisia variaatioita, joukkoonhan voi lisätä kalaa, kanaa, lihaa, soijarouhetta, tofua.
Ajattelin jopa, että jonkun seoksen voisi kypsentää ja soseuttaa sitten keitoksi. Näissä on monissa juustoa lisänä, joten juusto toisi kivaa twistiä myös keittoon.


Hiilarien määrä tässäkin vaihtoehdossa on vähäinen, eli sopii mainiosti vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.

100g tuotetta sisältää:
Energia380 kJ / 90 kcal
Proteiini2.9 g
Hiilihydraatti3.4 g
-josta sokereita0.5 g
-josta laktoosia0.05 g
Rasva6.6 g
-tyydyttyneet4.4 g
Natrium0.36 g
Ravintokuitu1.5 g

Tarkemmat tiedot tuotteesta tässä:
Kukkakaali-parsakaaligratiini
Pakkaus: 750 g

Ainekset:
Kukkakaali 43 %, parsakaali 20 %, vähälaktoosinen kuohukerma, vesi, sulatejuusto (juusto, vesi, maitorasva), riisitärkkelys, suola, sokeri, muskottipähkinä, mustapippuri, valkosipuli. Suolapitoisuus 0,9 %.

Käyttöohje:
Laita jäinen tuote laakeaan uunivuokaan (ø n. 25 cm). Kuumenna gratiini 225 °C:ssa uunissa 35-40 minuuttia. Sekoita kerran kuumennuksen aikana. Tai kuumenna haluamasi määrä mikroaaltouunissa, täydellä teholla (750 W) 15 minuutin ajan (koko pussi) tai 5 minuutin ajan (kolmasosa pussista). Tuote on parhaimmillaan jäähdyttyään 5-10 minuuttia.

EAN-koodi: 6430104966133



Olen Hopottaja - 
testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista sitten annan viralliset raportit toimeksiantajille.


t. Suvi The Hopottaja









0 kommenttia:

Lähetä kommentti