keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Loreal Paris - Glam Lights


Testauksessa Lorealin uutuusväri - Preference Glam Lights


Nämä on taas näitä tee-itsellesi-raidat-helposti-kotona -tuotteita.
Kyllähän se raidoitus tietysti suhteellisen helposti kävi, mutta olisin kyllä silti tarvinnut apukäsiä, ja -silmäparia, joka näkee sinne minne itse ei näe, kuten pään takaosaan.
Raidat taitavat olla takaosassa vähän miten sattuu, kuin huonosti leikattu nurmikko, laikkuja siellä sun täällä.
Mutta täytyy sanoa, että todella hyvä vaalennusteho tässä värissä kyllä on!
Vaikutusaika itselläni oli 45minuuttia ja ihan kyllä kunnolla vaaleni omat punertavanvaaleanruskeat hiukseni.
Väriemulsiota tuli todella runsaasti, eli vähempikin olisi riittänyt. Jos olisin vain jaksanut alkaa säätämään värien, emulsioiden ja jauheiden kanssa, olisin voinut jakaa värin kahteen käyttökertaan.
Teille lyhythiuksisille kyllä suosittelen, että jaatte väriaineet kahteen eli käyttökertaan, koska muuten tuo paketin sisältö vaalentaa koko päänne.
Ja se kampa, mikä mukana tuli. Sitä oli kyllä ihan helppo käyttää, mutta miten saa siististi ja selkeästi jatkettua pitkissä hiuksissa värjäystä per suortuva, sitä pohdin. Siis kun se yksi kammallinen väriähän ei riitä yhdellä vedolla ylhäältä alas asti vaan väriemulsiota täytyy lisätä vähintäänkin kertaalleen.
Nyt siis hiukseni kyllä vaalenivat ihan mukavasti, mutta selkeitä raitoja ei silti ole nähtävillä, vaan koko pää näyttää vaalennuksen saaneelta. 
Kaikesta huolimatta olen ihan tyytyväinen, käsittely toi hieman eloa kuontaloon, vaikkakin seassa on niitä ei-niin-hyvältä-näyttäviä kohtia. Mutta kaipa minä voin elää tämän asian kanssa, eihän minun itseni tarvitse sitä takaraivoani tuijottaa.

Suosittelen siis ottamaan ystävän avuksi ja huomioimaan sen, että jos hiuksesi ovat juurivärjätyt, lopputulos saattaa olla kyseenalainen - oranssi tai violetti, mutta tällaisiin hiuksiin kuin itselläni on, joita ei ole aikoihin värjätty niin lopputulos on suhteellisen luonnollinen.

Suvi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti