perjantai 23. toukokuuta 2014

Del Monte - Hopottajat


Del Monte Smoothiet
Vadelma & Mango


Pääsin mukaan Hopottajat-kampanjaan, jossa maistellaan Del Monte Smoothiejäätelöitä.
Del Monte Smoothiet sisältävät jopa 25-30 % aitoa marjaa tai hedelmää, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita ja ne ovat täysin laktoosittomia.

Maku näissä on siis todella luonnollinen.
Mango on hieman vadelmaa makeampi, mutta molemmissa maut ovat kohdallaan. On vaikea valita suosikkia - vadelma on ihanan täyteläinen ja mango puolestaan raikkaan makea. Mangosta jäi hieno jälkimaku.
Vadelman jälkimaku taas on hieman puisevampi.

Rakenne on tiivis ja täyteläinen ja tuntuu kuin siinä olisi maitoa, mutta todellisuudessahan tuote on täysin laktoositon.

Tykkäsin todella näiden raikkaasta ja puhtaasta mausta! Ei siis mitään teollista höttöä.
Ehkä lasten makuun nämä eivät niin maistu, mutta aitoutta arvostavalle aikuiselle oiva vaihtoehto.


Lisätietoa tuotteesta löydät täältä.


Del Monte Smoothie – Mango

2014-Smoothie-Mango-Portrait  SMOOTHIE-MANGO
Makeassa mangosmoothiessa on käytetty intialaista Alphonso mangolajiketta, joka on tunnettu makeudestaan. Del Monte Mangosmoothie valittiin parhaaksi tämän kesän 10 uutuusjäätelön joukosta K-RuokaPirkka -lehden makutestissa!
Ainesosat: vesi, mangosose (30 %), sokeri, glukoosisiirappi, stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), värit (annattouute, kurkumiini), dekstroosi, aromi. Eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita. Laktoositon.

Del Monte Smoothie – Vadelma

2014-Smoothie-Raspberry-Portrait SMOOTHIE-RASPBERRY
Raikkaan vadelmasmoothien valmistukseen on kelpuutettu vain laadukkaimmat marjat. Täydellinen kevyt ja rasvaton välipala tai jälkiruoka, jonka voit nauttia hyvällä omallatunnolla!
Ainesosat: vesi, vadelmasose (25 %), sokeri, glukoosisiirappi, mustaherukkasose (3,7 %), värit (antosyaanit, punajuuriväri, kurkumiini), sitruunatäysmehutiiviste), stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), limetäysmehutiiviste, aromi. Eivät sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita. Laktoositon.

Mistä voin ostaa Del Monte Smoothieita?

Del Monte Smoothiet löydät parhaiten isoimpien päivittäistavarakauppojen pakastealtaista monipakkausjäätelöiden kohdalta. Smoothiet myydään 3 kpl paketeissa.

Mitä Del Monte Smoothiet maksavat?

Del Monte Smoothiet maksavat noin 3,99-4,99 € / paketti (3 kpl).


Olen Hopottaja - testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista annan raportteja toimeksiantajille.






0 kommenttia:

Lähetä kommentti