tiistai 6. toukokuuta 2014

Smartson testaus - Dermalex


Olen nyt parisen viikkoa testaillut tätä Rosacean & Couperosan hoitoon tarkoitettua voidetta. Hoitotehosta en voi sanoa vielä mitään, koska eihän näin lyhyessä ajassa normaalisti näkyviä muutoksia tule. Mutta muutoin olen pitänyt voiteesta. Siinä on mukava koostumus, se on helppo levittää ja se imeytyy hyvin. Voide ei myöskään tunnu raskaalta tai tahmealta iholla. 
Olen levittänyt voidetta aamuin illoin poskipäihin ja nenän ympäristöön, koska näissä kohdissa eniten esiintyy punakkuutta ja pintaverisuonia.
Voide on vihertävää ja joku testaajista mainitsikin, että se osaltaan jo poistaa punaisuutta, mutta tätä ilmiötä en itse ole huomannut.
Voiteessa on hieman lääkemäinen tuoksu, eli tuntuu lähinnä apteekkituotteelta.

Dermalex voide rosacean ja couperosan hoitoon sopii rosacean ja couperosan oireiden, kuten ihon punoituksen, punaisten poskien, näkyvien pintaverisuonten sekä kireän ja kuivan ihon hoitoon.
Dermalex -ihovoide vähentää rosacean tyypillisiä oireita palauttaen ihon luonnollista suojaa. Patentoitu Tri-solve -tekniikka muodostaa suojakalvon, joka auttaa palauttamaan ihon uloimman kerroksen paksuutta ja kosteustasapainoa. Valikoidut UV-suodattimet antavat suojaa rosacea- ja couperosa-oireiden merkittävää aiheuttajaa, auringon UV-säteitä vastaan. Voide sisältää myös vihreää väriainetta sekä pehmentäviä ja rauhoittavia ainesosia, jotka vähentävät ihon punaisuutta. Imeytyy helposti, ei tahraa.
Puhdista hoidettava ihoalue haalealla vedellä. Levitä ohut kerros voidetta 2 kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Käytä niin usein kuin oireet vaativat. Voide sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön.
Ei sisällä hajusteita, kortisonia tai parabeenejä.

Markkinoija: ACO Hud Nordic Ab

Ainesosat: Tri-Solve, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bisabolol, Esculin, Triticum Vulgare Germ Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Boswellia Serrata Extract, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Cl 42090, Cl 19140.

Lisätietoa löytyy mm. täältä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti