maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hopottajat / Purina ONE Adult



Pääsin mukaan Hopottajat-testiryhmään testaamaan Purina One Adult -koiranruokaa.

Purina ONE Adult on koiran täysravinto, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille aikuisille koirille. Tuotteen pääraaka-aineena on käytetty valikoituja lampaanlihapaloja. Purina ONE Adult täysravinto tukee koiran vastustuskykyä, koska tuote sisältää erityisen antidoksianttien seoksen. Tärkeät ravintoaineet ja rapeat pelletit auttavat ikeniä ja hampaita pysymään kunnossa. 

Pelletit ovat kooltaan pieniä ja lituskaisia, joten ne sopivat pienillekin koirille. 
Pelletit ovat kaikki samanlaisia ja samankokoisia.

Nyt pääsemme testaamaan, ovatko nämä sitä mitä lupaavat.
Toki tämä testierän koko on hieman liian niukka meidän 60-70kg koirallemme, mutta hän saa maistella näitä muun ruoan ohessa.

Toisaalta taas näin pienellä määrällä on vaikea antaa täysin täydellistä ja todenperäistä raporttia, sellaisen saa vasta muutaman viikon tai kuukauden kokeilun jälkeen. Toki pienistäkin seikoista huomaa jo jotakin, kuten onko ulosteen laatu muuttunut, onko koira vireämpi ja energisempi...

Tuotteen hinta on suhteellisen korkea, ja isomman säkin ostaminen on aina hieman riskaabelia, koska koskaan ei tiedä maistuuko tuote koiralle. Toisinaan ainakin meillä koiralle maistuu hyvin näytteet mutta kun tuotetta ostaakin isomman säkin, on samalla makumieltymyksetkin muuttuneet.



Lisätietoa löydät täältä:
http://www.hopottajat.fi/purinaone/ ja
Purinan omilta sivuilta, joilta voit myös tilata ilmaisnäytteen.



t. Suvi the Hopottaja


0 kommenttia:

Lähetä kommentti