keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Hopotuskampanja - Purina ONE Adult


Testattavat tuotteet on nyt maisteltu ja testattu.
Ruoka kelpasi todella hyvin koiralle, joka söi pussilliset ahmimalla suihinsa. Pussien pieni koko (100g) riitti hyvin leikkihetkiin ja koulutustilanteisiin palkinnoksi.
Osan raksuista koira söi kotiruoan seassa. 
Purina ONE Adult -kuivamuona ei tehnyt ulosteesta löysää, eikä saanut koiraa huonovointiseksi, se sopi hyvin kotiruoan lisäksi annettavaksi.
Osa koiramme omistajista kuitenkin pohti, onko ruoka varmasti turvallista ja sitä mitä pussin kyljessä luvataan. Koiranruoista kun on ollut kaikenlaista puhetta asiaohjelmissa, ja niissä on mm. näytetty kuvamateriaalia tehtaista, joissa pelletteihin lisätään jälkikäteen ruiskuttamalla maku - ja muu sisältö saattaa olla kyseenalaista. Lisäksi kaikki lisätyt aineet, joita pelleteissä on, saattavat aiheuttaa meissä ihmisissä pohdintaa niiden turvallisuudesta ja tarpeellisuudesta ja siitä ovatko ne oikeasti koiralle hyödyllisiä vai voiko niistä olla jopa haittaa. Jotkut ainesosat saattavat esim. lisätä virtsakivien esiintymistä.

Mutta ilman tarkempaa analyysiä tuotteesta, voidaan sanoa, että raksujen koostumus, tuoksu ja maku (koiran mieltymysten perusteella) oli hyvä ja miellyttävä. Tuote oli vatsaystävällistä ja maukasta, ravintopitoista.
Tuotteen ostamista myöhemmin harkitaan. Suosimme silti pienempiä pussikokoja, koska koskaan ei tiedä miten koiran makumieltymykset muuttuvat.

Olen Hopottaja, ja tällä kertaa testattavana oli  Purina ONE Adult -koiran kuivamuona.
Testaan ja arvioin tuotteita ja palveluita, joista sitten annan viralliset raportit toimeksiantajille.

Hopottaminen on helppoa ja ilmaista, saat itse päättää mihin kampanjaan tahdot lähteä mukaan. Myös maksullisia kampanjoita on olemassa, mutta niihin liittyminen on vapaaehtoista.
Hopottajaksi voit liittyä täältä, suosittelukoodini on: HOP5794


http://www.hopottajat.fi/purinaone/


Lisätietoa tuotteesta löydät Purinan virallisilta kotisivuilta.


Terkuin,
Suvi the Hopottaja

0 kommenttia:

Lähetä kommentti