keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Schwarzkopf -testiryhmä

 Schwarzkopf - essence ULTIME - Diamond colour


Essence ULTIME sisältää runsaan täyteläisen ULTIME-4-Complex -koostumuksen.
Ainutlaatuinen yhdistelmä helmiäisuutetta, pantenolia, proteiinia ja keratiinia.

Tuotteet suojaavat hiusväriä, ja ravitsevat hiusta vähentäen kaksihaaraisia ja hiusten katkeilua.


Tuotteissa oli aivan ihana tuoksu!
Shampoo levittyi hyvin, vaahtosi runsaasti ja pesi hiukset puhtaaksi.
Hoitoaine olisi saanut levittyä hieman paremmin, nyt ei ihan tiennyt onko hoitoaine varmasti jäänyt hiuksiin vai valuiko pois.
Illumation Oil-hoitoöljynkin käytössä oli hieman epäselvyyttä miten tuotetta tulisi testata, muutoin öljy levittyi helposti hiuksiin jättämättä niitä kuitenkaan rasvaisen oloisiksi. Hiukset näyttivät kiiltävemmiltä kuin ennen käyttöä.
Shine Boost Spray lupasi kirkkautta hiuksiin ja hiusväriin, mutta en osaa yhden käyttökerran jälkeen vielä sanoa toimiiko tuote luvatulla tavalla. Tuoksu tässäkin on ihana.

Jatketaan siis testailua!

Terkuin,
Suvi


Päivitystä 4.4.14

Nämä tuotteet toimivat hyvin yhdessä, ja testimielessä olenkin nyt pitemmän aikaa käyttänyt näitä kaikkia: shampoopesun jälkeen hoitoainetta ja pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin olen suihkauttanut Shine Boost Spray:ta sekä hieronut latvoihin muutaman tipan Illumation Oil-hoitoöljyä.
Täytyy sanoa, että hiukset tuntuvat pesun ja hoitojen jälkeen pehmoisilta, tuoksuvat ihanalta ja kuivinakin ovat varsin kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset. Kuitenkaan eivät ole poistaneet tai vähentäneet kaksihaaraisia, mutta ehkä tuo kiilto kompensoi hiuksissa piilevää kuivuutta. Eli hiusten heikkoudet eivät välttämättä näy kiillon ja elinvoimaisuuden takaa.
Toki hiusten kuntoon vaikuttaa paljon se miten niitä muuten hoitaa ja käsittelee. Vaikka tänään olisikin kiiltävä ja kaunis pää, niin nukutun yön jälkeen hiukset usein "rispaantuvat" ja näyttävät taas kuivilta ja elottomilta.
Tuskin mikään tuote on niin tehokas, että muutaman käyttökerran jälkeen poistaisi kaikki haarahiukset.

Joku testaaja pohti netissä, että hoitoöljy jätti hiukset tahmeiksi käytettyään öljyä kuiviin hiuksiin. Pullossa ei ollut kunnollisia ohjeita siitä, miten tuotetta tulisi käyttää, ja itsekin sitä pohdin, että miten ja millaisiin hiuksiin tätä kuuluu laittaa. Päädyin sitten kokeilemaan sitä vastapestyihin hiuksiin ja siten se taitaa toimia parhaiten. Silloin ei ole pelkoa siitä, että hiukset jäisivät rasvaisiksi tai tunkkaisiksi.

Täytyy kokeilla nyt jonkin aikaa testata vain toista näistä hoitotuotteista, Shine Boost Spray:ta ja Illumation Oil:ia erikseen. Uskoisin öljyn toimivan enemmän hoitavana tuotteena ja Shine Boost spray taas tuo enemmän sitä kiiltoa.

Tuotteet ovat aika tyyriitä, n. 7-8e/kpl, joten voi jäädä tämä testaus näiden osalta tähän. En usko, että maltan ostaa uusia ihan heti. Riippuu tietysti siitä, onko pitkällä aikavälillä jostakin näistä tuotteista erityistä hyötyä kuiville ja haaroittuville hiuksilleni.

Suvi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti